Banankaka
Så här lätt är det:
150 g ekologiskt smör
3 dl ekologiskt socker
2 ekologiska ägg
5 dl eko vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk ingefära
2 tsk kanel
5 ekologiska bananer
en halv dl kallt kaffe
Smörj och bröa en hålform (ca 1,5 liter)
Rör socker och smör poröst och tilsätt ett ägg i taget.
Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, ingefära och kanel och rör ner i smeten.
Mosa bananer och rör ner tillsammans med kaffet.
Grädda kakan i 175 grader i cirka 55-60 minuter.
Kom på när jag skrev ner receptet nu att hackad mörk choklad säkert kan vara gott i också. Det ska jag pröva nästa gång!
/Annika
Kommentarer
Postat av: Moa
Så gott med banankaka och en kopp kaffe.
Postat av: Maja
Mums!
Postat av: Victoria ♥
muuumsigt :D
Postat av: Ackelina
Hej :) allt bra idag?
Postat av: ENTREVISTA, - lär känna bloggarna!
Oj vad gott det ser ut! :)
Ha en bra kväll!
Postat av: Kate
Åh, länge sedan jag åt banankaka! Måste se till att göra det någon gång framöver!
Postat av: liindblaads
vad tycker du om bloggar som drivs utav killar ?
säg din åsikt på min blogg
kram
Postat av: Maackyy
ser fett god ut :O
Trackback