Vegostroganof med Quinoa

2 gula lökar
2 Vitlöksklyftor (eller fler)
8 Sojakorvar
2 burkar Krossade tomater
1 tsk Honung (socker)
Rapsolja & smör
1/2 pressad Citron
Ett stycke Grönsaksbuljong (KRAV)
(1 st) Matlagningsgrädde eller creme fraiche
1dl Gröna ärtor
Quinoa
Tina sojakorven innan det är dags att börja laga maten. Skär den sedan i önskade strimlor/bitar/skivor.
Stek löken i rapsolja blandat med lite smör. Hä i sojakorven. Stek den lite lätt.
Tillsätt krossade tomater och grönsaksbuljong, honung och andra kryddor .
Pressa i lite citron och tillsätt matlagningsgrädde eller creme fraiche. Puttra en stund.
Lägg i slutet i lite gröna ärtor.
Servera med proteinrik quinoa och någon god sallad.
ill bebisar: Skippa honungen och ta lite råsocker i stället, hoppa över buljongen (det är så mycket salt i den)
/Lovisavilken underbar blogg jag har hittat! har suttit här och kikat igenom en massa kul och intressant. det här receptet kommer jag absolut att prova!