små fina semlor

Det var minsann första gången för mig. Jag har aldrig trott att jag skulle lyckas med några semlor. Morfar min bakade ibland semlor, men som tonårsunge ville jag helst äta dem med smör och ost.

När vi fick en utmaning från ARLA på bloggmailen om att baka loss lite semlor, tog jag chansen med ungarna mina.
Ett tips jag fick från en forna granne, var att stoppa in bullarna för jäsning i ugnen på en 20 grader. Ute är det ju svinkallt och i den här gamla kåken drar det en hel del. Så bullarna jäste betydligt finare i lite småvarm ugn.

Yummie!
/Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0