fint häng hos fin vän

Jag har hängt en del i västra aros. Hos fina vännen Linda. Hon är typiskt skitknasig och fläng. (Det är förövigt LInda som står modell för itsallvintage shop titt som tätt.
När hon är på det bästa humöret blir det ett evigt skrattkalas oss emellan. Linda är en pärla. Hennes kvicka tajming med kommentarer till kleti och pleti är briljanta. Hon är faktiskt något av en humorisktisk naturbegåvning.

Dagen efter vinpimplande och kroghäng kom en alldeles fantastisk söndagförmiddag. Med vårsol, kaffe, en stund ute med blicken emot solen, och en hel massa skratt. Det var fint! Tack Linda för det!!

Över Linda hänger en finfin vit Bumling i plast som Lindas fina far har fixat åt henne. I bakgrunden ser vi en av delarna till servisen Berså som köpts på Lata Pigan. Det turkosa fatet inropades på auktion i LÅngtora för ett par tjugor. Salt & Peppparkaren "Gense Shakers" signerade Pierre Forsell, är arvegods från Lindas sambo Martins släkt. Finns i nyproduktion här. De gröna glasskålarna är loppisfynd.
Eko-ägg, Bregott och Java. Underbara frukost!
Brödlådan använder Linda som förvaring till pennor och papper. Den gula vasen är egentligen yngsta dotterns, men nerlånad till det numera guldetaljiga vårköket. Och visst är tapeten fantastisk!! Vad heter den Linda?
/Lovisa

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack själv fina härliga Lovisa. Du lockar fram min bästa sida och mitt skratt.

Ska kolla upp vad tapeten heter, tror det är eco tapeter iaf.



Puss och kram

2012-02-27 @ 17:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0