på kryss med kids

i goda vänners lag. Vi överaskade ungarna med en kryssning med Birka Paradise. Fyra sjuåringar och deras mödrar. För ungar, med ungar, på ungars vis. En favorit i repris för min storunge. Bad och buffé, glass och alkolösa drinkar. Bus och skratt och dans dans dans...













/Lovisa

Kommentarer
Postat av: helena

Lovisa! Jag sitter och har tråkigt och läsr igenom min blogg och så hittar jag en kommentar jag missat som är 1 och ett halvt år tillbaka i tiden och den är från dig, och det är lite lustigt för när jag klickar på ditt namn hamnar jag här och den här bloggen har jag följt ett bra tag nu, utan att hitta hit via din kommentar. och aldrig har jag kommenterat, vet inte varför, för varje inlägg du och annika gör är ju storslagna. hursomhelst, du hade skrivit apropå mitt gamling-inlägg att du gärna skulle starta upp nån kombinerad förskola-äldreboende typ, där alla kan få utbyte av varandra och jag ville bara säga vilken jättebra idé! kan inte jag få vara med då? seriöst, jag vill verkligen det, det låter som världens bästa förslag. alternativt snor jag din idé och har dej som virtuellt bollplank! vad sägs! Kramar och ha en skön sommar!

2011-07-04 @ 20:26:59
URL: http://komketchup.blogspot.com
Postat av: Sofia

Hej! Vilken mysig resa ni verkar ha haft!

Annars tänkte jag eg mest säga att vilket fint reportage det var om er och ert hus i Family Living! Jag brukar läsa er blogg och det kändes lite som om reportaget handlade om någon jag känner... Kul, hur som helst, och ni har det fantastiskt fint hemma!

/Sofia

2011-07-08 @ 09:50:24
URL: http://bloggfia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0