sommarsallad på terrassen
Det allra godaste just nu är att hacka massa gottiga krav-grönsaker, fixa lite ljummen couscous, smula fetaost, rosta ett gäng pumpafrön, skrapa ur ett granatäpple eller två på de röda kärnorna och sen hälla upp allt i de finaste skålarna. Olivolja och balsamvinäger till det. Alla får ta vad de gillar och ungar blir rätt så nöjda med allt småplock.
Så gjorde vi i alla fall när vi hade middag på terrassen med fint sällskap häromdagen. Sablarns gott om jag får säga det själv!
/Annika
Så gjorde vi i alla fall när vi hade middag på terrassen med fint sällskap häromdagen. Sablarns gott om jag får säga det själv!
/Annika
Kommentarer
Postat av: pippilotta
Toppen! det där med plock är så lyxigt härligt och som sagt barnen storgillar.
Postat av: Anonym
Så gott och enkelt. Och det passar ju utmärkt varma sommardagar.
Trackback