Släpp fångarna loss!


...är inte bara en fin gammal film utan också en himlans rolig festival som jag och några kompisar anordnar nu på lördag på biograf Tellus i Midsommarkransen här i Stockholm. Det är fjärde året i rad som vi kör, så kom och var med! Här finns mer info!

Vi har som vanligt massa bra band. Caviare Days gör sin första riktiga spelning någonsin och andra som spelar är Carl Norén från Sugarplum Fairy, China Paradise, Little Children och Joel Bremer & Arne Forsén. Vi bjuder även på en mycket fin fotoutställning med några av Sveriges bästa pressfotografer som ställer ut bilder från hela jordklotet och all vinst går till Amnestys vikitga arbete för mänskliga rättigheter. Efterfest blir det på Landet vid Telefonplan!

Vi ses!
/Annika

Kommentarer
Postat av: HELLO TIGER!

Intressant! Bor ju mittemellan Midsommarkransen och Aspudden, så det kanske vore värt att kolla läget. Såg också att min vän David skulle ställa ut bilder. Vi kanske se!

2010-09-10 @ 11:07:33
URL: http://www.hellotiger.se
Postat av: Lina W

Annika. Nu korsas våra vägar igen. Jag bodde i Kransen förut (i huset bredvid bio-huset) och har varit på festivslen! Hoppas att ni hade en bra dag.

2010-09-16 @ 12:25:07
Postat av: annika

Lina: fasiken vad lustigt! Det var fjärde året vi anordnade den, så grymt kul. Nästa år är det femårs-jubileum! Hoppas allt är bra i Skåne och att ni boat in er i huset! kram

2010-09-16 @ 20:58:10
URL: http://itsallvintage.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0