i ungens kök...

...är det mesta loppisfyndat. Visst, en del IKEA-pryttlar och presenter från andra finns också där, men det går att fynda så mycket bra till barnköken på loppis att det inte är värt att köpa nyproducerat. Dessutom är det massa gift och skit i det nya, framförallt i plastgrejer och det besparar jag gärna ungen min. Och sen behöver inte allt vara i miniformat i ungars kök, en favorit här är en sådan där gammal fin handvisp till "vispgrudde" som ungen säger och en bakform i "vanlig" size, sånt är ju lätt som en plätt att fynda. Och eftersom det finns massa fina små billiga kaffekoppar på vilken loppis som helst så går det utmärkt att få krascha några utan att någon större skada blir gjord (gäller mest att sopa upp snabbt!). Så lär man väl sig också att saker kan krascha?

/Annika

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilket fint kök! Här hos oss blir det tyvärr rätt mycket plast i monstrets kök, just för att han är väldigt passionerad av sig i köket och slevar på ordentligt. Så småning om hoppas jag få ge honom fina porslinsgrejer och även hårda ting.

2010-11-23 @ 13:50:04
URL: http://www.husetpaon.blogspot.com
Postat av: LINA K - blivande författare!

Härligt inspirerande bilder! =) Och håller med dig - hur lätt som helst att fynda en massa fint till barnens kök på loppis! De gamla grejerna är ofta också finare och mer originella än dagens nya leksaker ...



SV: Vad kul att du också skriver för barn - tycker absolut att du ska skicka in till någon tidning! Eller om du har en längre grej så kanske du kan fundera på att göra en barnbok av det och skicka till förlag! =)

2010-11-23 @ 16:53:39
URL: http://eimk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0