En hyllning till våra läsare


Under vår tid som blogg-skriverskor (det tar alldeles för mycket emot att skriva att vi är bloggerskor, det förknippas för mycke med karaktärer som heter typ pussie, bettanblondin eller nån annan spegelfotograferande, cocacolainnehållsskrivande brutta) har vi samlat ihop en fin skara läsare. Ni är ett ganska stort gäng som läser vår blogg och vi vet inte vilka ni är eller vad ni tycker och tänker. Men några av er har vi fått nys om. Och det har gjort oss glada och stolta. Så idag tänkte vi dedikera den här bloggen till er alla och speciellt till dessa fem:

du, moster till vår fina vän Mathias som vi har förstått läser vår blogg. Det är härligt att få höra att du uppskattar våra skriverier och bilder.

du, goa, snusande fina Swempa som kollar bloggen varje dag innan jobbet. Vi ses i påsk, hoppas vi... OSA i kommentarsfältet!!

du, snälla tjej vid namn Lina som skickat ett alldeles underbart mail till oss, med ovationer som fick upp våra mungipor och gjorde oss glada och inspirerade till att fortsätta. Tack!

du, entusiastiska vännen Maria från Hassela som skrev så fint och peppande till oss, vi ses i sommar med kidsen!

Hanna & Martin (som såklart inte är en person utan två, men så blir det när man är ihop) som går in nästan varje dag och läser på olika håll. Så jäkla skoj att ni gillar det vi gör!

Aldrig har skrivandet och fotandet känts så lustfyllt och meningsfullt som här i bloggen. Vi lovar att ramla vidare, så länge ni är med oss. Vi ses!


 
/Annika & Lovisa


Kommentarer
Postat av: johanna

åhhh denna underbara man...

2010-03-20 @ 09:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0