Veckans fem bästa

Ännu en vecka har gått. Och det har inneburit nya saker att bli glad över.

  • Vi löste bloggbuggen. Ny syns bloggen bra i både Explorer och Firefox. Ett antal återställningar utan resultat. Sedan förstod vi att det var skräpkod i ett inlägg. Och så löste vi det!
  • Utekväll med Annika. Först god pasta på vår kvarterskrog Levents. Två flaskor rött fick vi allt ner. Och en hel del brainstorming på vita papper. Vi dansade och busade. Drack en massa rött vin och några glas dagens.

  • Husvisningen. Ett vackert hus. Större än vi trodde. Mer skrymslen och detaljer som inte syntes på Hemnet. Underbar trädgård. Men huset bär på en historia som gör att vi kanske måste tacka nej…

 

 

  • Den lilla ungen har börjat snacka lite med konsonanter, bapbap, baww, papp, pappp-aaa. Och så äter han gröt som bara den och har smakat och tyckt om spaghetti och quornsås.  Också Kidneybönor och tomatsås till quinoa. Smakportioner har inte varit så populärt, men allvarligt vem vill äta bara mosad broccoli eller palsternacka. Vi kommer delge en massa vegobarnmatsrecept här på bloggen inom snar..

  • Mataffären. Måste prisa den ljuva idén igen. Fick en fantastisk leverans i går. http://www.mataffaren.se Bara sitta hemma och klicka. Och så, dagen efter kommer maten. Du slipper butiken, packa i och ur  kundvagnar och kassar                                                                                                                      
    /Lovisa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

julias vardag

krickelin krickelin

Sammy rose

Sandy in the sky with diamonds

Hanna Hellqvist

Annika Norlin

Extra allt

Fine dage

Johanna VINTAGE

Angle at my table

smilerynker

AprilApril

Isabelles blogg

Doredoris

fingerspitzengefuhl

pellas pärlor

trasselfofs

hannanonien

RSS 2.0